dinsdag 6 maart 2012

Favorieten Februari 2012Februari is voorbij en dat betekend dat ik mijn meest gebruikte en geliefde producten voor je op een rijtje zet:

Chanel Rouge Coco Shine: Candeur: Ik heb hier al een apart artikel over geschreven maar wou hem toch nog even vermelden. Zie hier het artikel. Te koop bij de betere parfumeriezaken.
MAC CremesheenGlass Richer Lusher: Perzik/koraal kleurige gloss zonder shimmer.
Te koop bij de MAC Pro Store in Amsterdam, Bijenkorf Rotterdam, Amsterdam, Douglas in Rotterdam en Utrecht.
Bron


MAC Dazzleglass Baby sparks: Een van mijn favorieten producten van MAC. Iedere lente komt hij weer terug. Baby sparks is een zacht roze lipgloss met roze en blauwe glittertjes. Past bijna overal bij. Te koop bij de MAC Pro Store in Amsterdam, Bijenkorf Rotterdam, Amsterdam, Douglas in Rotterdam en Utrecht. 


BronToo Faced Naked eye palette: Palette met prachtige natuurlijke tinten die dagelijks te gebruiken zijn. Het is een mix aan matte en shimmer oogschduws die goed te combineren zijn. Extra pluspunt er zit een matte zwarte oogschaduw in. Niet alle oogschaduws zijn even gepigmenteerd helaas.
Te koop bij Sephora.


BronStila Dream in full color palette: Ontzettend mooi palette in een ster vorm. Bevat verschillende kleuren oogschaduw en blush. Bevat ook een boekje waarin verschillende looks staan. Handig voor de mensen die het moeilijk vinden om een look te maken.
o.a. te koop via Ebay.
Bron
NYX Cinnamon: Zeer goed gepigmenteerde oranje matte blush.
o.a. te koop bij Boozyshop.

Bron
The Body Shop shimmer waves Peach: Officieel een higlighter met verschillende perzikachtige tinten. Bevat veel shimmer. Zelf gebruik ik deze ook nog wel eens als blush. Als je zo'n bleekscheet bent als ik kan dat....
Te koop bij de The Body Shop.
Bron


Beautyblender: Een tijdje niet gebruikt maar nu weer terug. Met deze makeupspons zit je foundation er een stuk mooier uit. Wel ben je wat meer tijd kwijt aan het wassen van de spons. Je moet er wat voor over hebben... o.a. te koop bij Boozyshop.
Bron


Geen opmerkingen:

Een reactie posten