dinsdag 16 februari 2010

Ellis Faas Milky Lips 201

Toen ik hoorde over de Ellis Faas collectie kon ik het niet laten om even op de site te kijken.
Wat een prachtige kleuren en wat een geweldige verpakking!
Ellis Faas is een internationaal bekende Visagist die onder andere shows heeft gedaan voor Chanel. En fotoshoots voor vele andere merken. Nu heeft ze dus haar eigen make up lijn. De kleuren uit deze lijn zijn gebaseerd op kleuren die mensen van nature op en in het lichaam hebben. Dus bloedrood of blauweplek paars. (Zouden trouwens wel grappig namen geweest zijn!) De lijn bestaat uit lipsticks, oogschaduw, concealers en een foundation. Het bijzondere aan deze lijn is toch wel de verpakking. Deze is geïnspireerd door kogels en passen in een soort koker die van de bovenkant lijkt op het magazijn van een pistool. Daar bovenop zit weer de poeder. Zo heb je alles in een. Handig voor vrouwen die vaak op reis zijn bijvoorbeeld. Ik vind de verpakking echt geweldig omdat ik niet hou van die tuttige verpakkingen. ( Zo van we gooien er roze bloemetjes op want dat vinden de vrouwtjes leuk...)

Toen ik al dat moois had gezien ben ik zo snel mogelijk naar een Skins filiaal gehold. ( Heel aardig personeel trouwens!)

En eigenlijk vielen daar de kleuren van de lipsticks best wel tegen! =(

De kleuren lijken op de site mooier dan dat ze in het echt zijn. (Naar mijn idee dan natuurlijk.)

Dus ik denk dat het het beste is om toch in de winkel te kopen. Zo kan je eerst rustig kijken of het bij jouw huidskleur een mooie kleur is. De oogschaduws vond ik wel echt een verrassing! Ze zijn vloeibaar maar als je ze uitsmeert wordt het toch een soort satijn achtige oogschaduw. Dus waarschijnlijk ga ik daar nog een keertje voor kijken!
De lipsticks zijn er in drie verschillende texturen:
Creamy: Klassieke dekking, cremige substantie. Spons applicator.
Milky: Vloeibare transparante substantie. Kwast applicator.
Glazed: Nattige lang houdende kleur. Transparant maar toch kleurrijk. Bevat antioxidanten, omega 3 & 6.

Gelukkig zat er wel een kleur bij die mij beviel namelijk de Milky Lips 201.

Deze kleur is DE Ellis Faas rood. Het schijnt dat ze voor een lijn bij clinique deze kleur ook gebruikt heeft. De kleur is bloedrood en het grappige is dat als je het product omhoog klikt met de pen het ook echt op gestold bloed lijkt! IEW! XD
Op de lippen kan je het licht aanbrengen:

En zwaar:
Zelf vind ik zwaar het mooist. Maar ik merk wel dat in Nederland deze kleur niet zo gebruikelijk is. Je wordt meestal wel nagekeken en de meningen zijn verdeeld. Zelf vind ik het een erg mooie kleur en ook wel leuk om eens iets kleurrijks te doen in het grijze muizen Nederland.

Ik ben echt superblij met mijn aankoop en ik hoop dat ze de collectie uitbreid!
De website van Ellis Faas is:
(Wat een verrassing XD)
Dit is ook meteen de webshop.
Daarnaast kan je daar de filosofie vinden en haar portfolio is ook het bekijken waard. De site is wel in het engels.

2 opmerkingen:

  1. Prachtige rode kleur ookal draag ik het nooit! Ik vind hem lichtjes en zwaar aangebracht allebei mooi!

    BeantwoordenVerwijderen