maandag 1 februari 2010

De buit uit Amsterdam!Het is nu al een tijdje geleden dat ik naar Amsterdam ben geweest dus het leek me tijd om even te laten weten wat ik heb gekocht.
Dit kan je zien in mijn filmpje op YT:
http://www.youtube.com/watch?v=TzgAopnsi5c
Nu ik de producten een tijdje gebruikt heb geef ik even mijn oordeel.15 eyeshadow palette


Deze palettes kan je dus ALLEEN bij de Pro Store krijgen. Een handige palette omdat er zo niet allemaal losseoogschaduw doosjes door je make-up la zwerven. Ik adviezeer wel om er een quad bij te doen. Zo kan je bv. voor op vakantie je favoriete oogschaduws meenemen zonder die hele palette mee te hoeven zeulen.

Op de bodem van de palette en de quad zit metaal doordat de oogschaduw pannetjes een magneet hebben blijven deze goed zitten. Terwijl je ze toch kan verwisselen.

Ik had al een paar MAC oogschaduws die ik ook graag in de palette wou hebben. Ik wist hoe ik ze moest slopen. Zie hier het filmpje:
http://www.youtube.com/watch?v=fq2tMND6qyE

Maar waar kon ik nou magneten halen die onder de pannetjes konden? Want als ze te dik waren dan zouden ze niet passen! Maar ik heb een oplossing gevonden. Magneettape! Dit kan je bij iedere kluswinkel halen en zo onder het pannetje plakken. Lijm heb je dus niet eens nodig. Ze zijn wel wat dikker dan de magneetjes van MAC. Maar eigenlijk vind ik dat alleen maar makkelijk. Ik krijg die pannetjes met MAC magneetjes er namelijk bijna niet uit. Met de magneet tape wip je ze zo los. Alleen als je de palette laat stuiteren laten ze los. Dus doe dat maar niet. XD

Oogschaduw

Vanilla: Een prachtige neutrale highlight kleur die je eigenlijk bij alle kleuren oogschaduw kan gebruiken. Hij is een beetje licht geel van kleur en heeft ook een lichte shimmer.


Copperplate: een medium bruin/grijze kleur. Echt een mooie kleur voor alledaags. Ik combineer deze vaak met Satin Taupe. Erg mooie combi.


Knight Divine: Een donker grijze kleur met shimmer. Erg mooi voor een avondje uit voor een smokey look.


Print: Een donker grijze kleur met een lichte shimmer. Kan zowel overdag (bv. in de arcadeboog) als 's avonds.


Shale: Een licht paarse/lila kleur met shimmer. Geschikt voor een avondje uit maar ook zeker voor het stappen.


Shadowy Lady: Een prachtige dieppaarse matte kleur. Heel mooi in combinate met Shale natuurlijk. Maar ook met grijze of zilveren kleuren. Zeer veel pigment dus wel een beetje uitkijken!


Feline Kohl PencilIk heb mij in de winkel laten vertellen dat als make-up liefhebster (is dat aan mij te zien dan? XD) ik deze MOEST hebben. Zelf gebruik ik Smolder van MAC deze is een stuk cremiger. Maar het nadeel van Smolder is dat die ook sneller vlekt. En dan vooral op je waterlijn. Met Feline is dit niet het geval maar het geeft wel dezelfde diepe zwarte kleur zonder dat je teveel hoeft te poetsen. Wat vaak het geval is bij goedkope merken. Volgens de verkoper blijft deze zelfs na een avond stappen zitten waar die zit. Als gewone kohlpotlood moet ik dat beamen maar in de waterlijn raakt hij op sommige plekken toch echt foetsie. Verder vind ik het echt een fijn product. Alleen als ik mijn eyeliner een beetje wil uitvagen grijp ik naar Smolder.MSF By CandlelightDit is mijn tweede MSF (Mineralize Skin Finish). (Hier komt nog een aparte blog over)
Ik vind deze nog mooier dan mijn eerste. Het is een beetje een perzik-roze-bruine-gouden shimmer-kleur. (Kan je me nog volgen?) Je zou deze moeten gebruiken als highlight maar ik gebruik deze gewoon als blush/bronzer. Als highlighter is deze toch echt te donker.
Bij deze dus mijn oordeel ik ben zeer tevreden over alle producten. En ik kan niet wachten tot ik weer een dagje naar Amsterdam ga!!

1 opmerking:

  1. Bij Pipoos (hobbywinkel) kun je ook kleine magneetstickertjes kopen. Die gebruik ik voor onder mijn e/s.

    BeantwoordenVerwijderen