woensdag 16 februari 2011

Make-up Jury Brit Awards 2011

Wat ik altijd leuk vind om te lezen in tijdschriften zijn de rubrieken waarin een jury hun mening geeft op kleding die gedragen wordt op de rode loper. Nu lijkt me dat nog leuker als ze dat eens voor de make-up zouden doen. En omdat zij het niet doen doe ik het wel! Gisteren waren er de Brit awards. Een groots spectakel bij onze buren. Ik heb een paar artiesten eruit gepikt die mij opvielen.

Rihanna
Dit vind ik zo ontzettend mooi! Het is wel knallend maar niet te. De aandacht gaat meer naar de zwoele smokey ogen, de lippen zijn daarnaast ook nog eens super sexy! Het ziet ernaar uit dat er cranberry achtige kleuren zijn gebruikt op het oog. Ik ga dit denk ik ook maar eens proberen.

                                                                                            Avril Lavigne
Okay dit is een typisch geval van SHOOT THE MAKEUPARTIST!! What was she thinking?! Gras in d'r haar, wasbeeroogjes. Verlangt ze misschien naar een canadese boswandeling? Dat is dan ook de enige plek waar je met dit soort make-up rond kan lopen...waar niemand je ziet!Adele
I'm loving it! Adele kan niet alleen mooi zingen ze heeft ook een prachtig klassiek gezicht. De visagist wist daar wel raad mee! Cat eye met lange nepwimpers helemaal glamour. Vraag me af welke lipstick ze draagt echt zo'n "je eigen lippen maar dan beter" kleurtje. Mooi blank Engels huidje daar hou ik van. Alleen had het haar misschien beter anders gekund zo lijkt ze een beetje op Beatrix...
                                                                                                    Cherl Cole
Cherl toch... dit is echt TOO MUCH! De oranje streep bronzer doet je echt geen goed! Als je gaat contouren gebruik dan alsjeblieft de juiste tint! De lippen vind ik een beetje ordinair met zo'n bruin liplinerrandje. De ogen opzichzelf zijn echt wel mooi. Maar de combi met de bronzer en lippen maakt het echt te veel van het goede. Volgende keer beter Cherl.
Jessie J
Ik vind de foto echt geweldig! XD Ik hou ontzettend van rode lippen dus ze scoort zowiezo punten bij mij. Ik had de ogen misschien wat minder aangezet maar omdat het de rode loper is mag het wel wat meer. Ze doet me echt denken aan sneeuwwitje maar dan de melige versie whaha!

1 opmerking: