donderdag 11 maart 2010

Viva Glam Gaga!

Na lang wachten was het zo ver. De Viva glam Gaga lipstick lag in de winkel. En ik MOEST hem hebben! Dus gelijk dezelfde dag ben ik naar de winkel gehold.


Maar voordat ik dat deed had ik mij alvast ingelezen en gekeken over de nieuwe lipstick. Deze was in de VS namelijk al uitgekomen. De kleur lijkt op foto's meer Barbie roze in het echt is het een wat zachtere kleur. Je moet denken aan een blauw-roze kleur. Het is een "Lustre" dus de kleur kan je opbouwen. Verder droogt de lipstick mijn lippen niet uit wat ik bij andere lipsticks nog wel eens heb. (Bij de cremesheen bijv.) Ik vind het een ideale kleur voor een soort "lente pin-up look". (Zal ik een tutorial doen of niet?)
De lipstick blijft in de basis collectie dus maak je niet druk als ze zijn uitverkocht. Ik hoorde namelijk van de verkoopster dat ze als warme broodjes gingen. De lipstick is natuurlijk niet alleen leuk om de kleur! De naam van Lady Gaga zit eraan verbonden omdat ze heeft "meegedacht" aan de kleur. Een leuk detail is dat Lady Gaga haar handtekening op de lipstick heeft staan. Dit is namelijk bij eerdere edities niet gebeurd. Aan deze collectie heeft ook Cindy Lauper meegedaan en die heeft een rode kleur uitgebracht. Ook op die lipstick staat haar handtekening. De kleur was erg mooi misschien dat ik die ook nog een keertje meeneem ;)


De volledige opbrengst van de Viva Glam lijn gaat naar het MAC AIDS fonds. Dat is een goede bijkomstigheid dus. Vele beroemdheden zijn Cindy en Gaga voorgegaan. Denk aan: Fergie, Pamela Anderson, Lil'Kim en ga zo maar door. De lipsticks kan je herkennen aan de rode bedrukking in plaats van een zilveren. Ze zijn allemaal zeker het proberen waard! De lipsticks zijn te koop bij alle MAC verkooppunten en kosten 17,50.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten